Vrijwilligers

Voor allerlei werkzaamheden tijdens de vakantie bijbel week zoeken we vrijwilligers. Denk aan begeleiden van groepjes bij het knutselen en praten met de kinderen over het thema. Ook voor de muziekgroep (zangers en muzikanten), hulp in de keuken (klaarzetten van drinken) en de buitenactiviteiten zoeken we mensen.

Je kan je opgeven als vrijwilliger door je aan te melden via deze site. Heb je ook kinderen die naar de Vakantie Bijbel Week gaan dan kan je dezelfde login gebruiken. Bij het opgeven als vrijwilliger kan je voorkeuren opgeven zoals voorkeur voor groep en de dagen waarop je beschikbaar bent. Vorig jaar ook vrijwilliger geweest? Gebruik dezelfde login (link vind je in je mail) en pas je voorkeuren aan. 

 

Klik hier om je aan te melden via je persoonlijke VBW portaal:

 

Alvast hartelijk bedankt en fijn dat je wilt meehelpen om kinderen te leren over het geloof in Jezus Christus en daar een onvergetelijke herinnering van te maken.

Oproep: meld je aan als vrijwilliger voor de woensdag.

Als het lukt wil je dan als vrijwilliger op maandag om 08.30 en op dinsdag/woensdag om 09.00 naar de locatie komen waar je bent ingepland? Zie hieronder waar en op welke dagen we je verwachten.

Bekijk hier de vrijwilligers planning:

Download en print de planning (PDF)

20230811 Vrijwilligers lijst VBW 2023