Programma

De Vakantie Bijbel Week duurt 4 dagen (15, 16, 17 en 18 augustus 2022) en wordt op zondag 20 augustus 2022 afgesloten in de kerken.
 
Maandag, dinsdag en woensdag kunt u tussen 9.30 en 9.45 uur uw kind(eren) op de juiste locatie brengen. Na de opening zal het programma starten. Meer informatie over de dagprogramma's staat hieronder. Tussen 11.30 en 11.45 uur kunnen de kinderen weer worden opgehaald.  
 
Donderdag gaat het 'andersom' denken ook door, alleen dan niet op de vaste locaties. Op donderdag starten we met een digitaal filmpje voor thuis en daarna is er een activiteit in het dorp waar je aan mee kunt doen als gezin of vriendengroep. Zie info 'Jij telt mee!'.
 
Op zondag sluiten we de week af, we hebben geen gezamenlijke kerkdienst maar wel een boekje voor de kinderen. Die krijgen ze op donderdag mee samen met een cadeautje. Verder informeren we alle kerken over het thema van de week zodat ze hier in de dienst aandacht aan kunnen geven.

 

Hieronder de programma's per dag

 

Maandag: Dit kind is Koning
God stuurt Zijn Zoon op een gewone, maar daardoor juist hele bijzondere, manier naar ons toe! Jezus wordt, net als elk ander mens op aarde, als baby geboren.
Dinsdag: Zoeken en vragen stellen
Jezus is, net als jij en ik, een kind geweest.
Woensdag: Eerst vergeving
Jezus laat zien waar Hij voor gekomen is naar de aarde: om mensen te vergeven zodat ze bij God mogen horen.
Donderdag: Jij telt mee!
Misschien denk je wel dat je van alles moet doen om bij Jezus te horen? Maar Jezus zegt in dit bijbelverhaal maar één ding tegen de kinderen: &..
Zondag: Jezus lééft
Jezus doet iets wat niemand kan: Hij sterft en staat op uit de dood.