Donderdag: Het gaat gebeuren

Op dag 4 ontdekken we opnieuw dat God trouw en genadig is, Hij doet wat Hij zegt en heeft aan één woord genoeg om de knecht van de hoofdman te genezen. Wat God zegt, doet Hij ook. Woord en daad zijn gelijk aan elkaar, ze zijn één.

Programma donderdag 17 augustus 2023

LET OP: er is vandaag geen programma in het Kerkelijk Centrum. Vandaag word je tussen 09.30 en 11.30 uitgenodigd voor een spel in de stationsstraat, je kunt zelf een groepje maken met je gezin of vrieden, de start is op het Raadhuisplein, IEDEREEN IS WELKOM!

De kinderen van groep 7 en 8 hebben dit voorbereid en zullen de spelletjes ook uitleggen en begeleiden. De kinderen van groep 7 en 8 moeten om 09.00 uur al naar het Raadhuisplein komen.

De kinderen krijgen morgen een cadeautje en het kerkboekje voor zondag mee.

Zie bijlage hieronder voor het opdrachtenblad, deze kan je morgenochtend ook geprint bij ons krijgen. We staan tegenover de Oase op het plein.

 

 

Voor de kinderen

Wij zeggen wel eens iets en doen dan iets heel anders. Of we beloven iets en komen dit niet na. Bij God is dat anders. Als Hij iets belooft of heeft
beloofd (in de Bijbel), dan gáát het gebeuren. Zeggen en doen zijn één bij Hem. Dat vraagt van mij om Hem te vertrouwen.

Thuis kan je samen het onderstaande meegeefverhaal lezen.

Meegeefverhaal dag 4
Stationsstraat spel VBW donderdag